Årsmöte 2019 Teleborgs Slott

Tack Växjö för att ni ordnat allt så bra! Väldigt trevligt att så många kom denna söndag.

Dagen började med kaffe, och vi fick en kort information om slottet ( sommarhuset ). Efter detta hade vi årsmötesförhandlingarna. Dessa kommer att läggas upp här senare. Lunchen intogs på slottet och jag förmodar att alla var mätta och nöjda, när vi begav oss till Geometri parken och tittade. Tack Stefan Salomonsson för all information. Turen gick vidare till Linnéträdgården, där Mårten Segerberg och Inger Arvidsson kunde dela med sig av sina kunskaper. Dagen avslutades med eftermiddagsfika.

Styrelsen vill tacka alla som kom.

Överst till vänster: Mårten Segerberg och felvänd bild från Geometri Parken.
Nere till vänster: Teleborgs Slott och Linnèparken
This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.